Persilado prieskoniai: nesuprantu, kodėl negaminau jų anksčiau

Niekaip nesuprantu, kodėl tokių prieskonių nepasigaminau anksčiau? Bet geriau vėliau, negu niekada. 

 Persilado prieskoniai.<br>„Kviečiu į virtuvę“ nuotr.
 Persilado prieskoniai.<br>„Kviečiu į virtuvę“ nuotr.
 Persilado prieskoniai.<br>„Kviečiu į virtuvę“ nuotr.
 Persilado prieskoniai.<br>„Kviečiu į virtuvę“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

„Kviečiu į virtuvę“

Nov 4, 2019, 9:02 AM, atnaujinta Nov 2, 2021, 10:30 AM

Prieskoniai kvapnūs, gaivūs. Paruošti šaldytuve gali stovėti ir savaitę.

Persilado prieskoniai

Gamindami užtruksite apie 10 min.

Reikalingi produktai:

  • ryšulėlis petražolių;
  • 2 skiltelės česnako;
  • žiupsnis jūros druskos;
  • 1 v. š. alyvuogių aliejaus.

Kaip gaminti

Petražoles nuplaukite, nusausinkite. Česnako skilteles nulupkite. Petražoles ir česnakus susmulkinkite iki vientisos masės – galima pjaustyti peiliu ar į pagalbą pasitelkti maisto smulkintuvą. 

Įmaišykite jūros druską. Paruoštus prieskonius dėkite į indelius, užpilkite aliejumi. 

Laikykite šaldytuve, kol prireiks.

„Kviečiu į virtuvę“

Spauskite mygtuką „VISI KOMENTARAI“ ir reikškite savo nuomonę.

UAB „Lrytas“,
Gedimino 12A, LT-01103, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus webmaster@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2021 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.