Šventiniams pietums – įdaryta vištos šlaunelė su kokosais

Įdaryta vištos šlaunelė su kokosais – receptas, pagal kurį prabangų patiekalą paruoš kiekvienas. 

Įdaryta vištos šlaunelė su kokosais.
Įdaryta vištos šlaunelė su kokosais.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2019-12-13 15:44, atnaujinta 2019-12-13 15:46

Receptu dalijasi šefas Ruslanas Bolgovas.

Įdaryta vištos šlaunelė su kokosais

Reikės:

• 4 vnt. vištienos šlaunelių;

• 40 g džiovintų kokosų;

• 100 g kepintų svogūnų;

• 1 a. š. vištienos prieskonių su kariu;

• 100 g grietinėlės;

• 2 a. š. druskos;

• 50 g sojų padažo;

• 25 g medaus;

• 1 vnt. kiaušinio;

• 4 vnt. apelsinų;

• Špinatų lapų.

Kaip gaminti

Atsargiai nuimkite nuo šlaunelių odą iki pat sąnario, sąnarį palikite ir nupjaukite kauliuką – palikite tik odelę su sąnariu.

Mėsą nuimkite nuo kaulų ir sumalkite.

Į sumaltą mėsą dėkite džiovintus kokosus, kepintus svogūnus, kiaušinį, druską ir kitus prieskonius, taip pat supilkite grietinėlę. Viską gerai išmaišykite.

Paruošta mėsa įdarykite nuimtą vištienos odelę su sąnariu.

Įdarytas šlauneles sudėkite į skardą ant kepimo popieriaus, šlauneles patepkite sojų padažu ir medumi.

Kepkite 170 C įkaitintoje orkaitėje 40-45 min.

Iškeptas šlauneles patiekite su apelsinais.

Daugiau patiekalų iš vištienos rasite žemiau.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.