„Nepamirškite, kad gardžius, sveikus ir, žinoma, lengvai paruošiamus patiekalus galite valgyti ne tik namuose, bet ir darbe, universitete ar mokykloje.
Tereikia skirti šiek tiek laiko vakare ar anksti ryte prieš iškeliaujant iš namų“, – kalbėjo Aistė.
O ji pasiūlys idėjų, ką galite pasiruošti pietums darbe – tad stebėkite laideles.
Pirmojoje laidelėje ji pasidalijo avinžirnių užtepėlės ir daržovių troškinio receptais.
Avinžirnių užtepėlė su avokadu
Reikės:
- 150-200 g virtų avinžirnių;
- 2-3 skiltelių česnako;
- 3 morkų;
- ciberžolių;
- kmynų;
- kumino;
- baltų sezamų sėklų;
- juodų sezamų sėklų;
- druskos;
- kario prieskonių;
- aitriosios paprikos;
- imbiero;
- pusės citrinos sulčių;
- avokado.
Daržovių troškinys
Reikės:
- šviežio pankolio;
- saliero stiebų;
- vyšninių pomidorų;
- pievagrybių;
- baklažano;
- alyvuogių aliejaus;
- ciberžolių;
- druskos;
- kmynų.
Kaip gaminti, žiūrėkite vaizdo siužete.