VASAROK SU

žiniomis ir žvaigždėmis

Vasarą prenumeruok Lrytas
PREMIUM vos už 12,99 Eur metams
ir gauk bilietą į pasirinktą koncertą
Taujėnų dvare dovanų

Įdarytos krabų lazdelės: užkandis, kurio receptu verta dalintis

2020 m. sausio 12 d. 14:38
„Kviečiu į virtuvę“
Receptas
Galiu pyragą iškepti, tortą pagaminti, bet su užkandžiais man sekasi sunkiausiai. Nežinau, kodėl. Neturiu aš jiems kažkokių sugebėjimų, ir viskas. Nesugalvoju nieko įdomaus ir ruošiu juos pakankamai tikrai retai. 
Daugiau nuotraukų (3)
Bet čia vienas iš tų atvejų, kai man pavyko. 
Dalinuosi užkandžių idėja ir su jumis.
Įdarytos krabų lazdelės
Iš nurodyto produktų kiekio paruošite 4 porcijas, užtruksite apie 10 min.
Reikės:
  • 150 g krabų lazdelių;
  • 2 virtų kiaušinių;
  • 50 g šaltai rūkyto kumpio;
  • 50 g fermentinio sūrio;
  • ryšulėlio krapų;
  • ryšulėlio svogūnų laiškų;
  • 1 agurko;
  • 2 v. š. majonezo.
Kaip gaminti
Krabų lazdeles išvyniojame. 
Kiaušinius, kumpį ir agurką supjaustome nedideliais kubeliais. Sūrį sutarkuojame. Krapus ir svogūnų laiškus pasmulkiname. 
Viską sumaišome su majonezu. 
Gautą masę tepame ant išskleistos krabo lazdelės. Susukame. Supjaustome nedideliais gabalėliais.
krabų lazdelėsįdaras^Instant
Rodyti daugiau žymių

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2025 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.