Kepsninėje keptos kulšelės su Alabamos padažu

Baltajam Alabamos padažui reikės:

Kepsninėje keptos kulšelės su Alabamos padažu.<br>Nuotr. iš „Kristupo Krivicko BBQ užrašai“.
Kepsninėje keptos kulšelės su Alabamos padažu.<br>Nuotr. iš „Kristupo Krivicko BBQ užrašai“.
Daugiau nuotraukų (1)

„Kristupo Krivicko BBQ užrašai“

2020-01-16 11:56, atnaujinta 2023-01-16 10:55
  • 250 ml majonezo;
  • 60 ml krienų;
  • 30 ml sidro acto;
  • 2 šaukštai citrinos sulčių;
  • 1 šaukštelis geltonų garstyčių;
  • 5 šaukšteliai cukraus;
  • 1½ šaukštelio druskos;
  • 1 šaukštelis juodųjų pipirų;
  • ¼ šaukštelio Kajeno pipirų.

Kaip gaminti

Padažui viską sumaišome.

Kulšeles pamarinuojame su druska, pipirais ir česnakais.

Kepame netiesioginėje kaitroje 180-200°C temperatūroje su trupučiu dūmo iki vidinės 65°C. 

Apskrudiname tiesiogiai virš žarijų, aptepame Alabamos padažu. Kulšelių vidinė temperatūra turi būti 74°C. Prieš patiekiant dar kartą apliejame padažu.

Skanaus! 

„Kristupo Krivicko BBQ užrašai“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.