Keli prieskoniai, keletas minučių, ir ant stalo – pasakiškai skani menkės filė

Nors nesu žuvies gerbėja, ką tik fjorde pagautai menkei atsispirti negaliu.

 Menkės filė.<br>Nuotr. iš „Food for soul“.
 Menkės filė.<br>Nuotr. iš „Food for soul“.
Daugiau nuotraukų (1)

„Food for Soul“

Jan 30, 2020, 11:00 AM, atnaujinta Jan 24, 2022, 9:50 AM

Filė – skaniausia dalis, kuriai nereikia jokio ypatingo paruošimo. Kelių prieskonių ir keleto minučių keptuvėje, ir tuomet prasideda pasaka burnoje.

Ši žuvis turi savybę iškepusi byrėti, bet aš ją taip mėgstu su traškia plutele, tad tai man netrukdo. Kaip greitai ir skaniai ją paruošti, rasite recepte.

Ingredientai:

  • menkės filė su oda;
  • druska;
  • pipirai;
  • žuvies žolelių prieskoniai;
  • citrininiai žuvies prieskoniai;
  • agurkas.

Gaminimas:

Žuvies gabaliuką barstome druska, pipirais ir prieskoniais, geriausia būtų leisti prieskoniams įsigerti bent valandėlę.

Dedame keptuvėje odele į apačią, kepame 3-4 minutes, apverčiame ir dar tiek pat. Viskas, skanumėlis.

Receptu pasidalijo „Food for Soul“

UAB „Lrytas“,
Gedimino 12A, LT-01103, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus webmaster@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2022 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.