Paprastas ir skanus ėrienos troškinys

Ėrienos troškinys pagal šį receptą – paprastas ir skanus. Vaizdo siužetą rasite žemiau.

 Ėrienos troškinys.<br>Stopkadras.
 Ėrienos troškinys.<br>Stopkadras.
Daugiau nuotraukų (1)

„Kristupo Krivicko BBQ užrašai“

2020-02-07 13:12, atnaujinta 2023-02-06 10:54

Reikės:

  • 1–1,5 kg ėrienos šonkaulių;
  • 1 kg šviežių bulvių;
  • 3 morkų;
  • 2 svogūnų;
  • 5 skiltelių česnako;
  • druskos, pipirų;
  • ryšelio krapų ir petražolių;
  • alyvuogių aliejaus;
  • 300 ml vandens;
  • „Chipotle“ aštraus padažo pagal skonį.

Kaip gaminti

Kauliukus 10 minučių apkepame aliejuje, kol apskrunda, apibarstome druska, papipirais, ištraukiame ir sumetame į puodą.

Ant viršaus beriame česnakus, svogūnus, morkas.

Apskrudiname bulves, apibarstome druska, papipirais, sumetame į puodą.

„Chipotle“ padažo prikratome į vandenį ir supilame į puodą.

Ant viršaus – krapai, petražolės ir dangtis. Troškiname 150-170°C temperatūroje apie 2,5-3 valandas.

Patiekiame su šviežiai raugtais agurkais.

Skanaus! 

„Kristupo Krivicko BBQ užrašai“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.