Toną mėsos laimėjusi kaunietė beveik metus apsipirkinėja kitaip: neatsimename, kaip gaminome anksčiau

Praėjusią vasarą piniginėje aptiktas senas pirkinių kvitas kaunietei Irmai Bagdanavičienei atnešė netikėtą sėkmę. Ji laimėjo grilio žaidimą, kurio prizas – net tona BIOVELA mėsos produktų visiems metams.

 Toną mėsos laimėjusi kaunietė beveik metus apsipirkinėja kitaip: neatsimename, kaip gaminome anksčiau.
 Toną mėsos laimėjusi kaunietė beveik metus apsipirkinėja kitaip: neatsimename, kaip gaminome anksčiau.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 8, 2020, 2:43 PM

Dabar parduotuvių mėsos skyriuose retai besilankanti moteris sako, kad šis laimėjimas ne tik padėjo ženkliai sutaupyti, bet ir pakeitė šeimos įpročius – paskatino daugiau gaminti gryname ore.

Praėjusių metų vasaros sezonu vykęs ir pirmasis Lietuvoje tokio tipo BIOVELA žaidimas sulaukė tūkstančių dalyvių. Tąkart laimingiesiems išdalinta keli šimtai mėsos rinkinių ir keliasdešimt kepsninių.

Tačiau didžiausia sėkmė nusišypsojo Irmai Bagdanavičienei, kuriai atiteko tona BIOVELA mėsos produktų, kurie jai ir jos artimiesiems buvo išdalinti per visus metus ir pristatomi kas dvi savaites.

Pakeitė apsipirkimo įpročius

Prisimindama akimirką, kai sužinojo tapusi šios loterijos laimėtoja, I. Bagdanavičienė vis dar negali patikėti savo sėkme. Vis dėlto, dabar įvairiais šviežiais, marinuotais, rūkytais ar užkandžiams paruoštais mėsos gaminiais nukrautas stalas tapo kasdienybe. Be to, laimėtais prizais džiaugiasi ne tik Irmos namiškiai – kas dvi savaites gausūs BIOVELA siuntiniai pasiekia ir dar tris moters artimųjų šeimas. Tiesiai į namus Irmos šeimai pristatoma 16 kilogramų produkcijos, o artimųjų šeimoms – po 8.

BIOVELA ir šį vasaros sezoną vėl organizuoja žaidimą, kurio laimėtojams atiteks dar daugiau įspūdingų prizų. Be to, dalyvavimas žaidime tapo dar paprastesnis – norintiems dalyvauti šįkart nereikia rinkti pirkimo kvitų. Kiekvienoje produkto pakuotėje pirkėjai ras unikalų žaidimo kodą, kurį suvedus www.laimekbiovela.lt apie savo laimėjimą galės sužinoti iš karto. Nieko nelaukiant 100 laimingųjų atiteks „Kamado Bono“ kepsninės bei 500 produktų rinkinių, o vienas laimėtojas, kaip ir su šeimos nariais BIOVELA produkciją jau išragavusi Irma, galės visus metus džiaugtis 1000 kg. mėsos gaminių.

Nors antrą kartą patirti tokią pačią sėkmę I. Bagdanavičienė nesitiki, sako žaidime vėl dalyvausianti ir šiemet. „Artėja vasaros grilio sezonas, daug BIOVELA grilio gaminių tapo mūsų labai mėgstami ir esu tikra, kad jie ir toliau liks mūsų šeimos racione, tad ir loterijoje pabandysime dar kartą sudalyvauti. O visi draugai ir pažįstami, žinantys apie šį laimėjimą, jau pasižadėjo registruotis“, – šypsosi Irma.

„Iš tiesų labai džiaugiamės šiuo laimėjimu. BIOVELA produkcija tapo mūsų kasdienybės dalimi. Kai jau tiek laiko gauname šiuos produktų rinkinius, sunku pagalvoti, ką darysime, kai jų nebus“, – sako prizo laimėtoja.

Ji tikina, kad laimėjimas pakeitė šeimos apsipirkimo įpročius, o pirkinių krepšelis tapo visai kitoks: „Dabar dažniau einame į pieno produktų, daržovių skyrius. Taip pat pasikeitė ir tai, kaip gaminame – išbandome daugiau naujų receptų, įvairesnių patiekalų. Atrodo, nei mes, nei kiti artimieji jau nebeatsimename, kaip gamindavome anksčiau.“

Pavyko ženkliai sutaupyti

Moteris tikina, kad mėsos, išskyrus paukštieną, per visus metus pirkti dar neteko, tad šeima pastebėjo galinti daugiau sutaupyti. „Konkrečiai pasikeitusių išlaidų nesuskaičiavome, bet tai, kad išleidžiame ženkliai mažiau – tikrai pasijautė. Taip pavyksta ir daugiau sutaupyti kitiems dalykams – pramogoms ar kitiems maisto produktams“, – sako Irma.

Ji pastebi ir dar vieną laimėjimo privalumą – daug dažnesni praėjusio grilio sezono metu tapo artimųjų ir draugų susibūrimai prizininkės namuose: „Tai proga ir pabendrauti, ir išragauti BIOVELA asortimentą. Maždaug pusę asortimento sudaro grilio produkcija ir kepimui paruošti produktai. Savaitgalį labai mėgstame laiką aktyviai leisti gamtoje, nuosavame kieme, tad grilio asortimento produktai ir tapo mūsų mėgstamiausi. Žinoma, dabar didesnių susibūrimų reiks dar palaukti.“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.