Lašišos užkandis su krienais: Natalija pasidalijo receptu

Mintį derinti lašišą su krienais pasigavau studijuodama Jungtinėje Karalystėje. Kaip ir daugelis studentų, gyvenau kukliai, bet kartais leisdavau sau pasilepinti lašiša. Ją perkant būdavo pridėtas pakelis padažo: arba kreminių krienų, arba garstyčių ir medaus.

Natalija Kurganovė, tinklaraščio „Magic Mint“ autorė, pasidalijo lašišos užkandžio su krienais receptu.
Natalija Kurganovė, tinklaraščio „Magic Mint“ autorė, pasidalijo lašišos užkandžio su krienais receptu.
Lašišos užkandis su krienais
Lašišos užkandis su krienais
Natalija Kurganovė, tinklaraščio „Magic Mint“ autorė.
Natalija Kurganovė, tinklaraščio „Magic Mint“ autorė.
Daugiau nuotraukų (3)

Natalija Kurganovė, tinklaraščio „Magic Mint“ autorė

May 28, 2020, 11:40 AM, atnaujinta May 22, 2023, 10:49 AM

Abu padažai išties fantastiškai dera prie lašišos, tad neretai juos naudoju ir namuose patiekdama žuvį.

Jis tinka tiek su rūkyta, tiek su sūdyta ar kepta lašiša.

Reikės:

- sūdytos lašišos

- šviežių žalumynų (aš naudojau špinatus, taip pat sode skintas garšvas)

Padažui reikės:

- 1 v. š. tepamojo varškės sūrelio (naudojau ožkos pieno)

- 1 v. š. vandens

- 1 v. š. baltų krienų

Patiekti reikės:

- lukštentų kanapių sėklų

- alyvuogių aliejaus

- pipirų, druskos

Lėkštėje išdėliokite žalumynus.

Ant jų sudėkite plonai pjaustytą lašišą.

Sumaišykite visus padažo ingredientus ir apšlakstykite lašišą.

Apšlakstykite aliejumi, apibarstykite sėklomis, pipirais, druska.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.