„Šis paprastai paruošiamas gėrimas man tapo tikru atradimu – gaivu, lengva ir mažai kalorijų“, – šyptelėjo Laura.
Šis gėrimas ne tik atgaivins, bet ir apdovanos organizmą kalciu bei skaidulomis. Tad gerkite ir mėgaukitės.
Viskas, ko reikės jam paruošti – tai kefyras arba pasukos, nedidelis agurkas ar du, šiek tiek krapų ar kitų žalumynų, druska ir vanduo.
Agurką nuplaukite, supjaustykite mažesniais gabalėliais. Dėkite į maisto trintuvą, ten pat dėkite krapus ir viską sutrinkite iki tyrelės konsistencijos.
Į ąsotį ar kitą didesnį indą supilkite kefyrą ar pasukas, pilkite tiek pat vandens, berkite druskos, supilkite agurkų ir krapų masę ir gerai išplakite šluotele.
Skanaukite! Ir neperkaiskite!