Ar skanu? Žinoma, nes kiaulienos paslėpsniai – nesausa, nesprangi mėsa, tik reikia tinkamai ją paruošti ir neperkepti.
O pagaminti labai lengva ir paprasta: mėsą ištrini prieskoniais, sudedi į skardą, ir viskas – tegu kepa.
Kiaulienos paslėpsniai, kepti su barbekiu padažu
Reikės:
- kiaulienos paslėpsnių,
- barbekiu padažo,
- kiaulienos prieskonių,
- aitriosios paprikos miltelių,
- česnako granulių,
- itališkų žolelių prieskonių,
- šviežių rozmarinų,
- pipirų ir druskos.
Kaip gaminti
Kiaulienos mėsą pagardinau visais išvardintais prieskoniais, iš visų pusių aptepiau barbekiu padažu ir palikau marinuotis porai valandų.
Kepimo skardą išklojau kepimo popieriumi, sudėjau kiaulienos mėsą, kelias rozmarino šakeles ir bulves (suteptas aliejumi, pagardintas bulvių prieskoniais ir druska ).
Kai viską sudėjau į skardą, liko tik iškepti.
Kepiau įkaitintoje iki 200 laipsnių orkaitėje 40-45 min.
Skanaus!