Reikės:
- 200 g pievagrybių;
- 3 didelių kiaušinių;
- 50 g tarkuoto fermentinio sūrio;
- 1 šaukšto smulkintų petražolių;
- druskos, juodųjų pipirų;
- alyvuogių aliejaus.
Kaip gaminti
Pievagrybius kepame virš žarijų 160-180°C temperatūroje kepurėlėmis į viršų 8-10 minučių, apverčiame ir kepame dar tiek pat.
Tuo metu atskirai išplakame trynius ir baltymus, sumaišome kartu viską su sūriu, pagardiname druska ir pipirais.
Pievagrybius ištraukiame, sudedame į uždarą indą, kad neatvėstų, atidedame.
Omletą kepame gerai įkaitintoje uždengtoje keptuvėje su šlakeliu aliejaus apie 8-10 minučių, perlenkiame perpus.
Pievagrybius plonai supjaustome, pabarstome druska, pipirais, smulkintomis petražolėmis ir sudedame į perlenktą omletą.
Skanaus!