Pasak jos, uogos labai gražios, didelės. Vos ant kelių krūmelių jų užaugo labai daug.
„Įspūdingo dydžio uogos idealiai tinka puošti kepinius. O kad tokį grožį išsaugoti žiemai, pabandžiau jas tiesiog užšaldyti. Atšildytos uogos kuo puikiausiai laiko formą, tad jos tiks ne tik kepiniams, bet ir gėrimams puošti ar gardinti.
Dar gardesnė jų uogienė, primenanti aviečių ir ananasų skonį. Bet jos nuotraukos neturiu, nes žiemos ji nesulaukė - namiškiai pasigardžiuodami sukirto su blyneliais!“ – prisipažino Nijolė.
Šis receptas – konkurso „Lietuviškų gėrybių fiesta“ dalyvis.
Portalas lrytas.lt kviečia skaitytojus dalintis receptais ir laimėti praktiškus bei vertingus „Vegeta NATUR“ prizus!
Trims įdomiausių, daugiausia skaitytojų dėmesio sulaukusių receptų autoriams konkurso rėmėjas „Vegeta NATUR“ padovanos natūralių itin geru skoniu pasižyminčių prieskonių rinkinius. „Vegeta NATUR“ prieskoniai gaminami tik iš natūralių daržovių bei priekoninių žolelių, juose nėra nepageidaujamų priedų, skonio bei aromato stipriklių.
O visiems, kurie savo receptuose panaudos „Vegeta NATUR“ prieskonius ir atsiųs nuotrauką, kurioje matomas prieskonių pakelis, konkurso rėmėjas padovanos papildomą dovaną – vieną iš „Vegeta NATUR“ prieskonių pakelių.
Receptus su nuotraukomis konkursui „Lietuviškių gėrybių fiesta“ siųskite adresu skonis@lrytas.lt iki rugsėjo 18 d.
Nugalėtojus išrinks „Skonio“ rubrikos redakcija, vertindama recepto originalumą bei atsižvelgdama į jo populiarumą tarp skaitytojų.
Laimėtojus skelbsime rugsėjo 21-ąją.