„Svarbiausia mano atrasta gudrybė, kad atšilusios uogos „nepaleistų“ savo sulčių – dar sušalusias jas įmerkiu į pašildytą ir vandeniu praskiestą želatiną.
Uogos greitai apsitraukia plona plėvele, kuri saugo, kad sultys neišbėgtų. Pačios uogos kuo puikiausiai išlaiko formą ir spalvą, todėl idealiai papuošia šokoladinius tortus“, – patarimais pasidalijo Nijolė.
Šis receptas – konkurso „Lietuviškų gėrybių fiesta“ dalyvis.
Portalas lrytas.lt kviečia skaitytojus dalintis receptais ir laimėti praktiškus bei vertingus „Vegeta NATUR“ prizus!
Trims įdomiausių, daugiausia skaitytojų dėmesio sulaukusių receptų autoriams konkurso rėmėjas „Vegeta NATUR“ padovanos natūralių itin geru skoniu pasižyminčių prieskonių rinkinius. „Vegeta NATUR“ prieskoniai gaminami tik iš natūralių daržovių bei priekoninių žolelių, juose nėra nepageidaujamų priedų, skonio bei aromato stipriklių.
O visiems, kurie savo receptuose panaudos „Vegeta NATUR“ prieskonius ir atsiųs nuotrauką, kurioje matomas prieskonių pakelis, konkurso rėmėjas padovanos papildomą dovaną – vieną iš „Vegeta NATUR“ prieskonių pakelių.
Receptus su nuotraukomis konkursui „Lietuviškių gėrybių fiesta“ siųskite adresu skonis@lrytas.lt iki rugsėjo 18 d.
Nugalėtojus išrinks „Skonio“ rubrikos redakcija, vertindama recepto originalumą bei atsižvelgdama į jo populiarumą tarp skaitytojų.
Laimėtojus skelbsime rugsėjo 21-ąją.