Iš nurodytos produktų normos iškepsite 30 keksiukų.
Užtruksite apie 40 min.
Varškės keksiukai su serbentais
Reikės:
- 300 g miltų;
- 1 a. š. kepimo miltelių;
- 200 g k. t. sviesto;
- 200 g cukraus;
- 200 g varškės;
- 4 kiaušiniai;
- 100 ml gazuoto mineralinio vandens;
- 1 a. š. vanilinio cukraus;
- 200 g raudonų ir juodų serbentų;
- 1 v. š. miltų, serbentams apvolioti.
Kambario temperatūros sviestą išsukame su cukrumi, kol masė taps puri. Po vieną įmušame kiaušinius ir gerai išmaišome. Suberiame varškę, vanilinį cukrų. Išmaišome.
Supilame mineralinį vandenį. Išsisijojame miltus su kepimo milteliais. Serbentus nuplauname, nusausiname ir apvoliojame miltuose. Į keksiukų formeles dedame tešlos, beriame serbentų, ant viršaus uždedame vėl tešlos, pabarstome serbentais.
Kepame įkaitintoje orkaitėje iki 180 laipsnių Celsijaus temperatūroje 20–25 min.
Receptu pasidalijo „Kviečiu į virtuvę“