Bulvių bokšteliai su sūriu: neliks abejingas nė vienas bulvių gerbėjas

2020 m. rugpjūčio 31 d. 14:56
Lrytas.lt
Receptas
„Kadangi jau prasideda bulviakasis, siunčiu bulvių bokštelių receptą. Šiuos bokštelius galima valgyti kaip garnyrą prie mėsos patiekalų arba kaip atskirą patiekalą. Tokiu atveju siūlau gardinti bokštelius fetos sūrio arba česnakiniu padažu“, – pasiūlė mūsų skaitytoja Nijolė L. 
Daugiau nuotraukų (10)
Pagaminti išties paprasta, tuo labiau, kad Nijolė nuotraukose užfiksavo visą gaminimo eigą – pažiūrėkite, ir patys tuo įsitikinsite! 
Dalijamės jos receptu. 
Bulvių bokšteliai su sūriu
Kelias bulves nuskusti ir supjaustyti riekelėmis. Aš naudoju virtuvinį kombainą, todėl šis procesas užtrunka vos minutę. 
Ant bulvių užpildyti kelis šaukštus saulėgrąžų aliejaus, bulvėms skirtų prieskonių „Vegeta Natur“ ir kietojo tarkuoto sūrio (aš naudoju „Džiugą“). 
Išmaišyti, kad aliejus, prieskoniai ir sūris tolygiai pasiskirstytų tarp bulvių. Šaukštu dėti bulves į keksiukų formeles ir kepti apie valandą iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.