Jo idėja su „Skonio“ skaitytojais dalijasi Jelena G., savo pasiūlymą atsiuntusi receptų konkursui „Lietuviškų gėrybių fiesta“.
„Noriu pasidalinti tobulo vasaros (o gal ir ne tik) užkandžio receptu, nes tai tikrai lietuviškų naminių gėrybių fiesta ir jo privalomas ingredientas – „Vegeta Natur“ prieskoniai.
Net neabejoju, kad dauguma tikrai ragavote kažką panašaus, bet, manau, mūsų šeimos idėja, kuo pakeisti mocarelos sūrį, gali būti atradimu.
O kur dar naminiai pomidorai! Ant palangės užauginti bazilikai! Ir „Vegeta Natur“ prieskoniai!
Viskas labai paprasta: saldžios grietinėlės sūrį ir pomidorus supjaustome griežinėliais, ant sūrio dedame griežinėlį pomidoro ir pabarstome „Vegeta Natur“ prieskoniais.
Pagal skonį galima dar druskos ir juodųjų pipirų pabarstyti, bet mūsų skoniui to nereikia – užtenka prieskonių.
Ir daug šviežių, ką tik nuskintų bazilikų lapelių!“ – savo receptą baigė Jelena.