Kepti vištų ketvirčiai su bulvėmis ir obuoliais: kvapnu, rudeniška ir skanu

2020 m. rugsėjo 2 d. 15:03
Odeta Kudopčenkienė, „Samčio užrašai“
Receptas
Kadangi obuolių sezonas įgauna pagreitį, štai jums receptas. Ir šį kartą ne pyragas, o vištiena.
Daugiau nuotraukų (1)
Kvapni, minkšta, o jau skonis... Mmmm, einam gaminti.
Kepti vištų ketvirčiai su bulvėmis ir obuoliais
4 asmenims, užtruksite apie 60 min.
Reikės:
  • 4 vnt. vištienos ketvirčių
  • 2 rūgštesnių obuolių
  • 5-6 bulvių
  • 6 skiltelių česnako
  • 2 šaukštelių garstyčių (švelnesnių)
  • pagal skonį džiovintų čiobrelių
  • pagal skonį rozmarinų
  • pagal skonį druskos
  • pagal skonį maltų baltųjų pipirų
Kaip gaminti
Česnakus išspauskite ir sumaišykite su druska, pipirais, čiobreliais, rozmarinais ir garstyčiomis. Ištekpkite mišiniu ketvirčius ir palikite pasimarinuoti bent valandą.
Bulves nulupkite ir supjaustykite 1-2 kąsnių gabaliukais. Apvirkite.
Į kepimo indą dėkite apvirtas bulves, griežinėliais pjaustytus obuolius, vištienos ketvirčius.
Dėkite į 180 laipsnių orkaitę ir kepkite 30 min. uždengę folija. Nuimkite foliją ir dar pakepkite 10 min.
kepta vištienaobuoliaireceptas
Rodyti daugiau žymių

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.