Kepti vištų ketvirčiai su bulvėmis ir obuoliais: kvapnu, rudeniška ir skanu

Kadangi obuolių sezonas įgauna pagreitį, štai jums receptas. Ir šį kartą ne pyragas, o vištiena.

Kepti vištų ketvirčiai su bulvėmis ir obuoliais.<br>Nuotr. iš „Samčio užrašai“.
Kepti vištų ketvirčiai su bulvėmis ir obuoliais.<br>Nuotr. iš „Samčio užrašai“.
Daugiau nuotraukų (1)

Odeta Kudopčenkienė, „Samčio užrašai“

Sep 2, 2020, 3:03 PM, atnaujinta Aug 30, 2023, 3:03 PM

Kvapni, minkšta, o jau skonis... Mmmm, einam gaminti.

Kepti vištų ketvirčiai su bulvėmis ir obuoliais

4 asmenims, užtruksite apie 60 min.

Reikės:

  • 4 vnt. vištienos ketvirčių
  • 2 rūgštesnių obuolių
  • 5-6 bulvių
  • 6 skiltelių česnako
  • 2 šaukštelių garstyčių (švelnesnių)
  • pagal skonį džiovintų čiobrelių
  • pagal skonį rozmarinų
  • pagal skonį druskos
  • pagal skonį maltų baltųjų pipirų

Kaip gaminti

Česnakus išspauskite ir sumaišykite su druska, pipirais, čiobreliais, rozmarinais ir garstyčiomis. Ištekpkite mišiniu ketvirčius ir palikite pasimarinuoti bent valandą.

Bulves nulupkite ir supjaustykite 1-2 kąsnių gabaliukais. Apvirkite.

Į kepimo indą dėkite apvirtas bulves, griežinėliais pjaustytus obuolius, vištienos ketvirčius.

Dėkite į 180 laipsnių orkaitę ir kepkite 30 min. uždengę folija. Nuimkite foliją ir dar pakepkite 10 min.

„Samčio užrašai“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.