Bolivinių balandų ir sezoninių daržovių asorti: sveika, paprasta ir labai skanu

Paprastas, bet labai skanus ir sveikas patiekalas papuoš jūsų pietų ar vakarienės stalą. O geriausia tai, kad galite naudoti įvairiausias daržoves pagal sezoną.

Bolivinių balandų ir sezoninių daržovių asorti.<br>„Good Food Studio“ nuotr.
Bolivinių balandų ir sezoninių daržovių asorti.<br>„Good Food Studio“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

„Good Food Studio“

Sep 14, 2020, 9:40 AM

Bolivinių balandų ir sezoninių daržovių asorti

2 asmenims reikės:

  • 100-120 g bolivinių balandų sėklų (kynvos)
  • žiupsnelio druskos

Daržovių asorti reikės:

  • ½ mėlynojo svogūno
  • ~10 vnt. šparaginių pupelių
  • 1 morkos
  • ½ paprikos
  • ½ a. š. juodųjų sezamų
  • 2 a.š. lydyto (ghi) sviesto
  • druskos, pipirų
  • maltos rūkytos saldžios raudonosios parikos

Gaminimo eiga

Nuplauti bolivines balandas šaltu vandeniu ir palaikyti vandenyje ~10 min., kad nebūtų karčios.

Supjaustyti daržoves norimo dydžio gabaliukais ir pakepti apie 15 min. ant lydyto sviesto.

Į daržoves dėti druską, pipirus ir rūkytos saldžios raudonosios paprikos miltelius.

Išvirti bolivines balandas pagal instrukciją, esančią ant pakelio.

Iškeptas daržoves dėti ant išvirtų bolivinių balandų ir patiekti apibarsčius juodaisiais sezamais.

Su skaniausiais linkėjimais – „Good Food Studio“ komanda

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.