Sluoksniuotoje tešloje kepti įdaryti obuoliai: skanus ir paprastas desertas

2020 m. rugsėjo 19 d. 11:43
Lrytas.lt
Receptas
Kaip gi rudenį be desertų iš obuolių, klausia „Skonio“ skaitytoja Lina. Konkursui „Lietuviškų gėrybių fiesta“ ji pasiūlė savo šeimos pamėgtą receptą. 
Daugiau nuotraukų (5)
Tad iškvėpinkite namus nuostabiais aromatais, pasilepinkite patys, palepinkite kitus. Dalijamės Linos receptu.
Sluoksniuotoje tešloje kepti įdaryti obuoliai
Reikės:
Kaip gaminti 
Vienoje obuolio pusėje atsargiai išpjaukite kotelį ir išimkite sėklalizdžius, į vidų įdėkite pasirinkto skonio sūrelį.
Į dubenėlį suberkite cukrų ir cinamoną, išmaišykite ir šiame mišinyje apvoliokite paruoštus obuolius.
Bemielę sluoksniuotą tešlą supjaustykite juostelėmis ir sukite aplink obuolį po vieną juostelę pradėdami nuo obuolio apačios.
Dėkite obuolius į orkaitę, įkaitintą iki 170–180°C temperatūros ir kepkite 20–25 minutes, kol tešla gražiai paruduos.
Skanu ir paprasta!
desertasobuoliai^Instant
Rodyti daugiau žymių

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.