Tad iškvėpinkite namus nuostabiais aromatais, pasilepinkite patys, palepinkite kitus. Dalijamės Linos receptu.
Sluoksniuotoje tešloje kepti įdaryti obuoliai
Reikės:
Kaip gaminti
Vienoje obuolio pusėje atsargiai išpjaukite kotelį ir išimkite sėklalizdžius, į vidų įdėkite pasirinkto skonio sūrelį.
Į dubenėlį suberkite cukrų ir cinamoną, išmaišykite ir šiame mišinyje apvoliokite paruoštus obuolius.
Bemielę sluoksniuotą tešlą supjaustykite juostelėmis ir sukite aplink obuolį po vieną juostelę pradėdami nuo obuolio apačios.
Dėkite obuolius į orkaitę, įkaitintą iki 170–180°C temperatūros ir kepkite 20–25 minutes, kol tešla gražiai paruduos.
Skanu ir paprasta!