Vėrinukams naudojau kiaulienos paslėpsnius. Eilinį kartą patiekalas su paslėpsniais mūsų nenuvylė. Beje, vėrinukus galite gaminti iš kitos mėsos ar daržovių. Jie išties labai lengvai ir paprastai paruošiami: susuki, suveri ir kepi.
Kiaulienos ir bulvių vėrinukai
Reikės:
Kaip gaminti
Kiaulienos paslėpsnius supjausčiau juostelėmis, jas ištryniau prieskoniais ir susukau.
Prieskonius galite rinktis kokie jums patinka.
Bulves pagardinau prieskoniais, druska ir ištepiau aliejumi.
Ant iešmelių (naudojau metalinius) suvėriau kiaulienos suktinukus, bulves ir sudėjau į kepimo skardą su kepimo popieriumi.
Kepiau vėrinukus orkaitėje, įkaitintoje iki 200 laipsnių, apie 40 min.
Štai ir viskas. Kiaulienos vėrinukai su bulvėmis pagaminti.
Skanaus!