Išbandykite humusą su moliūgais: spalvinga, lengva ir gardu

Tinklaraštis „Sveikas receptas“ pasidalijo moliūginio humuso receptu – pagaminti tikrai lengva, tad išbandykite. 

Moliūgų humusas.<br>„Sveikas receptas“ nuotr.
Moliūgų humusas.<br>„Sveikas receptas“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

„Tapk auGalingas“

Oct 26, 2020, 3:07 PM, atnaujinta Oct 24, 2022, 10:39 AM

Humusas su moliūgais

Reikės:

  • 300 g konservuotų avinžirnių
  • 130 g moliūgų tyrės
  • 25 g sezamų pastos
  • 1 česnako galvos (keptos orkaitėje). Į humusą įdėjau 5 skilteles.
  • 30 ml  aliejaus
  • 15 ml  citrinų sulčių
  • 1 a.š. kario prieskonių
  • 2-3 v. š. akvafabos (skysčio nuo avinžirnių)
  • druskos pagal skonį

Kaip gaminti

Visus ingredientus dedame į maisto smulkintuvą ir sutriname iki vientisos masės.

Skanaus!

Receptu dalijasi ne pelno siekiantis ir augalinę mitybą populiarinantis projektas „Tapk auGalingas“, kuriuo norima paskatinti susipažinti su augaline mityba ir pabandyti bent retkarčiais gaminti be gyvūninės kilmės produktų. Kiekvieną pirmadienį mūsų portale ieškokite naujų ir įdomių auGalingų receptų!

Šįkart už receptą dėkojame tinklaraščiui „Sveikas receptas“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.