Mišrainė su liežuviu – ypač skani ir soti

Negaliu pasakyti, kad esu labai didelė mišrainių su majonezu gerbėja, bet kartais tikrai ruošiu šeimai ir tokias. Ne kasdien, retkarčiais, manau, tikrai nėra didelio nusikaltimo. Man ši mišrainė ypatingai skani ir soti. Puikus variantas netgi neštis pietums į darbą.

Daugiau nuotraukų (2)

„Kviečiu į virtuvę“

Jan 21, 2021, 1:42 PM, atnaujinta Jan 19, 2022, 9:16 AM

Porcijos 4.

Užtruksite apie 20 min.

Reikės:

  • 1 virto kiaulės liežuvio;
  • 1 morkos;
  • 1 svogūno;
  • 1 v. š. pomidorų padažo;
  • šlakelio aliejaus;
  • 4–6 v. š. konservuotų žirnelių;
  • 4 marinuotų agurkų;
  • žiupsnio druskos;
  • žiupsnio juodųjų pipirų;
  • majonezo pagal poreikį.

Gaminimas:

Daržoves nulupame. Morką sutarkuojame, svogūną smulkiai supjaustome.

Keptuvėje įkaitiname aliejų. Sudedame daržoves ir pakepiname, kol jos suminkštės.

Įdedame pomidorų padažo, pagardiname druska ir pipirais. Išmaišome, nukeliame nuo ugnies ir leidžiame atvėsti.

Agurkus supjaustome šiaudeliais. Kartu su žirneliais leidžiame skysčiui nusivarvėti. Liežuvį taip pat supjaustome šiaudeliais.

Maišome mišrainę su majonezu ir ragaujame.

„Kviečiu į virtuvę“

UAB „Lrytas“,
Gedimino 12A, LT-01103, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus webmaster@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2022 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.