Skumbrė pataluose: paprasta ir labai gardu

Švenčių stalas dažnai neįsivaizduojamas be silkės po patalais. Mūsų skaitytoja Erika turi kiek kitokį pasiūlymą – ji rekomenduoja išbandyti skumbrę po patalais. 

 Skumbrė pataluose.<br> Skaitytojos nuotr.
 Skumbrė pataluose.<br> Skaitytojos nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 29, 2021, 4:00 PM, atnaujinta Mar 24, 2023, 6:07 PM

Dalijamės jos receptu.

Skumbrė po patalais

Reikės: 

  • 3 virtų kiaušinių
  • 4 marinuotų agurkų
  • karštai rūkytos skumbrės
  • marinuotų žirnelių
  • majonezo
  • druskos ir pipirų pagal skonį.

Kaip gaminti

Visus ingredientus (išskyrus žirnelius) supjaustyti mažais gabaliukais ir sudėti į indą sluoksniais: pirmasis sluoksnis – pjaustyta skumbrė, tada kiaušinis, agurkėliai, žirneliai, vėl skumbrė ir ant viršaus – majonezo. 

Paskaniname pipirais ir druka, papuošiame petražole, krapais.

Skanaus!

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.