Keptos antienos kulšelės su kriaušėmis: darbo nedaug, o rezultatas – puikus

Mėgstantiems paprastai paruošiamus, bet neprastus patiekalus turėtų patikti šis „Skonio“ skaitytojos Evos K. receptas. Puikiai tiks ir savaitgalio pietums, ir švenčių stalui.

Keptos antienos kulšelės su kriaušėmis.<br> Skaitytojos nuotr.
Keptos antienos kulšelės su kriaušėmis.<br> Skaitytojos nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 29, 2021, 10:44 AM, atnaujinta Apr 25, 2022, 9:56 AM

„Antienos kulšeles pamarinuoju su česnaku ir mėgstamais prieskoniais. 

Išverdu perlinio kuskuso, kriaušes pakepu ant grilinės keptuvės, kol kulšelės kepa 45 min. Darbo nedaug, bet labai gardu“, – trumpai savo receptą aprašė Eva. 

Norėdami komentuoti turite prisijungti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.