Arbūzų salotos su feta pagal E. Purauskytės receptą – tobula skonio pusiausvyra

2021 m. gegužės 31 d. 11:53
Receptas
Šios salotos – tai tobula saldaus, sūraus, aštraus, rūgštaus skonio pusiausvyra.
Daugiau nuotraukų (3)
Salotos skaniausios saulėtą dieną balkone, terasoje ar gamtoje.
Arbūzų salotos su feta
Reikės: 
  • gerai atšaldyto arbūzo
  • fetos
  • marinuotų paprikų (Chalapos)
Kaip gaminti
Arbūzą ir fetą supjaustome vienodais kubeliais ir kruopščiai sudedame į lėkštę. Chalapas – švelniai aštrias paprikytes – susmulkiname.
Viskas!
Paįvairinimui tinka avokadų ar alyvuogių aliejus, balzaminis actas ar šaltibarščių druska. 
salotosErika Purauskytė^Instant
Rodyti daugiau žymių

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.