Prieskoninė arbata „Masala chai“

Tinklaraštis „Sveikas receptas“ dalijasi prieskoninės arbatos receptu. Išbandykite!

Prieskoninė arbata „Masala chai“.<br> „Sveikas receptas“ nuotr.
Prieskoninė arbata „Masala chai“.<br> „Sveikas receptas“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2021-06-07 10:21, atnaujinta 2023-06-04 17:48

Reikės:

  • 2 v. š. malto imbiero
  • 1 a. š. malto muskato riešuto
  • 2 v. š. žaliojo kardamono ankščių
  • 1 a. š. maltų gvazdikėlių
  • 1 a. š. maltų juodųjų pipirų
  • 1 v. š. malto cinamono

Kaip gaminti

Į puodą pilame 500 ml vandens, užverdame ir beriame 1 a.š. prieskonių mišinio. Sumažiname ugnį ir paverdame 5 min.

Išpilstome į puodelius ir pagardiname šiltu augaliniu pienu.

Skanaus!

Receptu dalijasi ne pelno siekiantis ir augalinę mitybą populiarinantis projektas „Tapk auGalingas“, kuriuo norima paskatinti susipažinti su augaline mityba ir pabandyti bent retkarčiais gaminti be gyvūninės kilmės produktų. Kiekvieną pirmadienį mūsų portale ieškokite naujų ir įdomių auGalingų receptų!

Šįkart už receptą dėkojame Oksanai ir tinklaraščiui „Sveikas receptas“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.