Tunu ir ryžiais įdarytos saldžiosios paprikos: greita, paprasta, vasariška ir gardu

Šios orkaitėje keptos saldžiosios paprikos, įdarytos tuno salotomis ir su sūrio kepure – gardus ir lengvai pagaminamas patiekalas, kuris tiks ir pietums, ir vakarienei.

Tunu įdarytos paprikos.<br>123rf nuotr.
Tunu įdarytos paprikos.<br>123rf nuotr.
Tunu įdarytos paprikos.<br>123rf nuotr.
Tunu įdarytos paprikos.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

2021-08-08 16:25, atnaujinta 2023-08-08 09:54

Paruošti nesudėtinga, tad jei mėgstate tuną, išbandykite.

Tunu įdarytos paprikos

Reikės:

  • 4 saldžiųjų paprikų, perpjautų perpus, be sėklalizdžių
  • 2 skardinių konservuoto tuno
  • 1 vidutinio dydžio svogūno
  • 100 g ryžių
  • druskos
  • maltų juodųjų pipirų
  • tarkuoto fermentinio sūrio

Kaip gaminti

Išvirkite ryžius, atvėsinkite.

Svogūną sukapokite, pakepkite aliejuje, sumaišykite su ryžiais, tunu (skystį ar aliejų nuvarvinkite), pagardinkite druska, pipirais.

Įkaitinkite orkaitę iki 200 laipsnių. Sudėkite saldžiųjų paprikų puseles į skardelę, apšlakstykite alyvuogių aliejumi ir dėkite į orkaitę maždaug 15 minučių.

Ištraukite paprikas iš orkaitės, dėkite į jas įdaro, apibarstykite tarkuotu sūriu.

Dėkite paprikas į orkaitę ir kepkite, kol sūris išsilydys – dar apie 10 minučių.

Patiekite šiltas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.