Jūrų gėrybių sriuba
Jums reikės:
- 6 stiklinių vištienos sultinio
- 200 g jūrų gėrybių mišinio
- 1–2 a. š. žaliosios citrinos žievelės
- 1 citrinžolių stiebo
- 1 aitriosios paprikos
- 1 a. š. imbiero
- 3 česnako skiltelių
- 1 v. š. sojų padažo
- 1 citrinos sulčių
- 100 ml kokosų pieno
- 100 g šviežių kalendrų
- 2 v. š. žuvies padažo
- saujos šitakių
Kaip gaminti
Dideliame puode užvirinkite vištienos sultinį. Sudėkite sumaltą citrinžolę, žaliosios citrinos žievelę, česnaką, imbierą, aitriąją papriką, šitakius.
Supilkite citrinos sultis, žuvies ir sojų padažus. Viską gerai išmaišykite ir troškinkite 3 minutes.
Sudėkite jūrų gėrybes ir pasirinktas daržoves. Troškinkite apie 3 min., kol jūrų gėrybės suminkštės. Supilkite kokosų pieną. Sriubą pagardinkite šviežiomis kalendromis.