VASAROK SU

žiniomis ir žvaigždėmis

Vasarą prenumeruok Lrytas
PREMIUM vos už 12,99 Eur metams
ir gauk bilietą į pasirinktą koncertą
Taujėnų dvare dovanų

Jūrų gėrybių sriuba pagal Roko Galvono receptą: išbandykite – nenusivilsite

2021 m. rugpjūčio 27 d. 15:04
Receptas
Virtuvės šefas Rokas Galvonas su „Stiliaus“ skaitytojais pasidalijo jūrų gėrybių sriubos receptu. Išsivirkite – nenusivilsite.
Daugiau nuotraukų (3)
Jūrų gėrybių sriuba
Jums reikės:
  • 6 stiklinių vištienos sultinio
  • 200 g jūrų gėrybių mišinio
  • 1–2 a. š. žaliosios citrinos žievelės
  • 1 citrinžolių stiebo
  • 1 aitriosios paprikos
  • 1 a. š. imbiero
  • 3 česnako skiltelių
  • 1 v. š. sojų padažo
  • 1 citrinos sulčių
  • 100 ml kokosų pieno
  • 100 g šviežių kalendrų
  • 2 v. š. žuvies padažo
  • saujos šitakių
Kaip gaminti
Dideliame puode užvirinkite vištienos sultinį. Sudėkite sumaltą citrinžolę, žaliosios citrinos žievelę, česnaką, imbierą, aitriąją papriką, šitakius.
Supilkite citrinos sultis, žuvies ir sojų padažus. Viską gerai išmaišykite ir troškinkite 3 minutes.
Sudėkite jūrų gėrybes ir pasirinktas daržoves. Troškinkite apie 3 min., kol jūrų gėrybės suminkštės. Supilkite kokosų pieną. Sriubą pagardinkite šviežiomis kalendromis.
jūros gėrybėssriuba^Instant
Rodyti daugiau žymių

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2025 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.