Dalinuosi su jumis visai vykusios vakarienės receptu.
Cukinijų blynai su varške
Porcijos 2. Užtruksite apie 20 min.
Reikalingi produktai:
- 1 cukinija,
- 200 g varškės,
- 1 kiaušinis,
- žiupsnis druskos,
- žiupsnis juodųjų pipirų,
- žiupsnis česnako granulių,
- 1 v. š. smulkintų krapų,
- 1 v. š. smulkintų laiškinių česnakų,
- 1 v. š. smulkintų bazilikų,
- 1 v. š. smulkintų petražolių lapelių,
- 4 v. š. miltų,
- aliejaus kepti.
Cukiniją sutarkuojame burokine tarka. Atidedame į šalį.
Kitame dubenyje sumaišome varškę, prieskonius, kiaušinį ir žoleles. Nuo cukinijų nuspaudžiame skystį ir įmaišome į varškės masę. Suberiame miltus. Išmaišome. Keptuvėje įkaitiname aliejų. Kepame blynus iš abiejų pusių, kol gražiai apskrus ir iškeps.
Valgiau su žolelėmis paskaninta grietine.