Sveika ir lengvai pagaminama česnakų pasta: išbandykite – nesigailėsite

Česnakų pasta – ne tik sveikas, bet ir skanus pagardas, kuriam panaudoti virtuvėje ribų nėra. Juo tinka gardinti mėsos ar žuvies kepsnius, tepti ant sumuštinio, keptos šoninės, dėti į troškinius, salotas ar sriubą.

Česnakų pasta.
Česnakų pasta.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 3, 2021, 10:15 AM, atnaujinta Aug 28, 2023, 2:23 PM

Orams vis labiau vėstant česnakas tikrai neprošal, o tokia pasta tikrai padės atsispirti peršalimo ligoms.

Išbandykite – nepasigailėsite.

Šaldytuve stiklainėlyje šis pagardas gali stovėti keletą mėnesių.

Česnakų pasta

Reikės:

  • 250 g česnakų
  • 2 v. š. obuolių acto
  • 2 v. š. alyvuogių aliejaus

Kaip gaminti

Česnakus nuvalykite, nulupkite ir sudėkite į maisto plaktuvą. Ten pat supilkite actą ir viską gerai išplakite.

Dėkite pagardą į švarų stiklainėlį, ant viršaus užpilkite alyvuogių aliejaus, uždarykite ir laikykite šaldytuve.

Norėdami komentuoti turite prisijungti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.