Vištienos kamuoliukai: patiekalas, kuris prie stalo suvilios ir didelius, ir mažus

2021 m. rugsėjo 9 d. 14:20
Receptas
Vištienos kamuoliukai – lengvai ir greitai paruošiamas patiekalas pagal mitybos specialistės Indrės Trusovės receptą. Prie stalo jis suvilios ir didelius, ir mažus – išbandykite!
Daugiau nuotraukų (3)
Vištienos kamuoliukai
Reikės:
  • 500 g vištų krūtinėlių
  • 1 kiaušinio
  • 30 g „panko“ džiūvėsėlių
  • 30 g tarkuoto parmezano
  • 1 v. š. citrinų sulčių
  • žiupsnio druskos
  • žiupsnio pipirų
  • žiupsnio rūkytos paprikos miltelių
  • lydyto sviesto (formai patepti)
Kaip gaminti
Vištieną reikia sukapoti labai mažais gabaliukais, sudėti visus ingredientus ir sumaišyti.
Drėgnomis rankomis formuoti kamuoliukus ir dėti į lydytu sviestu pateptą kepimo formą.
Kepti iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 25 min.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2025 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.