Kiauliena kokosų padaže puikiai tiks dienoms, kai norisi sočiau

Viduryje savaitės galima pasistiprinti ir sočiau. O kas gali būti geriau už troškinį?

Kiauliena kokosų padaže.<br>„Skanaus maisto pasaulis“ nuotr.
Kiauliena kokosų padaže.<br>„Skanaus maisto pasaulis“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

„Skanaus maisto pasaulis“

Oct 7, 2021, 2:16 PM, atnaujinta Oct 3, 2023, 10:27 AM

Kiauliena kokosų padaže

Reikalingi produktai:

  • 0,5 kg kiaulienos kumpio
  • 2 morkos
  • 2 sultinio kubeliai
  • riekelė moliūgo
  • sauja špinatų
  • sauja žalių žirnelių
  • sauja šparaginių pupelių
  • indelis kokosų pieno
  • druska, pipirai
  • jei turite – 2 v. š. raudonosios kario pastos.

Kaip gaminti

Viską susipjaustome. Kiaulieną išverdu atskirai sultinyje. Keptuvėje truputį patroškiname morkas, pupeles ir moliūgą, sudedame išvirtą mėsą. Supilame kokosų pieną, druską, pipirus ir jei turime – kario pastą.

Patroškiname apie 5-10 min. ant silpnos ugnies, suberiame žalius žirnelius ir špinatų lapus. Viską permaišome, uždengiame dangtį ir paliekame 10 min.

Mėsa gavosi itin minkšta.

„Skanaus maisto pasaulis“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.