Reikės:
- 125 g anakardžių
- 50 g kokosų drožlių (dar reikės rutuliukams apvolioti)
- 70 g šviežių datulių be kauliukų
- 3 v. š. citrinos sulčių
- 2 a. š. aguonų
- 1/2 a. š. tarkuotos citrinos žievelės
- 1/4 a. š. ciberžolės miltelių
Kaip gaminti
1. Visus ingredientus sudedame į maisto trintuvą ir susmulkiname iki vientisos konsistencijos. Rankomis suformuojame rutuliukus ir apvoliojame kokoso drožlės.
2. Dedame 30 minučių į šaldytuvą, po to ragaujame.
Skanaus!
Receptu pasidalijo ne pelno siekiančios organizacijos „Gyvi Gali“ projektas „Nori gali“. „Gyvi Gali“ skatina dažniau rinktis augalinį maistą ir bent vieną dieną per savaitę atsisakyti mėsos, taip prisidedant prie savo sveikatos, planetos ir gyvūnų gerovės. Tą padaryti nebus sunku, nes kiekvieną pirmadienį dalinsimės naujais augaliniais receptais, padėsiančiais pradėti savaitę sveikai, energingai ir skaniai.
Už receptą dėkojame tinklaraščiui „Wise Taste“.