Gaivios greitai paruošiamos salotos su tunu

Gaivios salotos su tunu. Tai mano pusryčių pasirinkimas. Šiandien tiesiog norėjosi lengvai.

Salotos su tunu.<br>„Kviečiu į virtuvę“ nuotr.
Salotos su tunu.<br>„Kviečiu į virtuvę“ nuotr.
Salotos su tunu.<br>„Kviečiu į virtuvę“ nuotr.
Salotos su tunu.<br>„Kviečiu į virtuvę“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

„Kviečiu į virtuvę“

Nov 30, 2021, 9:01 AM, atnaujinta Nov 29, 2022, 12:41 PM

Porcijos 1. Užtruksite apie 10 min

Salotos su tunu

Reikės:

  • 0,5 traškiosios gūžinės (Iceberg) salotos;
  • 1 agurko;
  • 100 g vyšninių pomidorų;
  • 0,5 raudonojo svogūno;
  • 1 skardinės konservuoto tuno aliejuje;
  • 1 mažos skardinė konservuotų kukurūzų;
  • 2 kiaušinių;
  • žiupsnio juodosios druskos;
  • 1 v. š. alyvuogių aliejaus;
  • šlakelio citrinos sulčių.

Kaip gaminti

Kiaušinius išverdame iki norimo kietumo. Aš sudėjau į šaltą vandenį ir viriau 5 min. nuo užvirimo.

Salotą supjaustome ruoželiais, agurką griežinėliais, svogūną pusžiedžiais, pomidorus perpjauname per pusę.

Į lėkštę dedame daržoves, ant viršaus tuną, virtus kiaušinius, suberiame kukurūzus.

Salotas pagardiname juodąja druska, citrinos sultimis ir alyvuogių aliejumi.

„Kviečiu į virtuvę“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.