Pagaminsite labai paprastai ir greitai, tik svarbu nelaikyti paruošto batono ilgai, nes praras traškumą.
Silke, marinuotais agurkais ir burokėliais įdarytas prancūziškas batonas
Reikės:
- pusės ilgojo prancūziško batono
- 2 „Viči“ tradicinės silkių filė aliejuje
- kelių šaukštų tepamo varškės sūrio su krapais ar kitais žalumynais
- 1 nedidelio virto burokėlio
- marinuotų nedidelių agurkėlių
- maltų juodųjų pipirų
- druskos
Kaip gaminti
Burokėlį sutarkuokite, paskaninkite druska ir juodaisiais pipirais.
Batoną viename šone įpjaukite kiek daugiau nei iki pusės, išimkite šiek tiek minkštimo.
Batono vidų ištepkite burokėlių mase, ant jos tepkite sūrelio, išilgai batono išdėliokite agurkėlius, šalia jų dėkite silkės juosteles.
Batoną suvyniokite į maistinę plėvelę ir dėkite į šaldytuvą maždaug pusvalandžiui.
Supjaustykite riekelėmis ir patiekite.
Skanaus!