Gardžių užkandžių stalui – silke, marinuotais agurkais ir burokėliais įdarytas prancūziškas batonas

Silke, agurkėliais ir burokėliais įdarytas prancūziškas batonas ne tik papuoš vaišių stalą vaiskiomis spalvomis, bet ir suteiks daug malonumo valgytojams.

Silke, marinuotais agurkais ir burokėliais įdarytas prancūziškas batonas.<br>123rf nuotr.
Silke, marinuotais agurkais ir burokėliais įdarytas prancūziškas batonas.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 9, 2021, 9:00 AM, atnaujinta Dec 9, 2021, 9:08 AM

Pagaminsite labai paprastai ir greitai, tik svarbu nelaikyti paruošto batono ilgai, nes praras traškumą.

Silke, marinuotais agurkais ir burokėliais įdarytas prancūziškas batonas

Reikės:

  • pusės ilgojo prancūziško batono
  • 2 „Viči“ tradicinės silkių filė aliejuje
  • kelių šaukštų tepamo varškės sūrio su krapais ar kitais žalumynais
  • 1 nedidelio virto burokėlio
  • marinuotų nedidelių agurkėlių
  • maltų juodųjų pipirų
  • druskos

Kaip gaminti

Burokėlį sutarkuokite, paskaninkite druska ir juodaisiais pipirais.

Batoną viename šone įpjaukite kiek daugiau nei iki pusės, išimkite šiek tiek minkštimo.

Batono vidų ištepkite burokėlių mase, ant jos tepkite sūrelio, išilgai batono išdėliokite agurkėlius, šalia jų dėkite silkės juosteles.

Batoną suvyniokite į maistinę plėvelę ir dėkite į šaldytuvą maždaug pusvalandžiui.

Supjaustykite riekelėmis ir patiekite.

Skanaus!

UAB „Lrytas“,
Gedimino 12A, LT-01103, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus webmaster@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2022 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.