Maskarponės ir rūkytos lašišos užtepėlė tiks ir pusryčiams, ir svečiui pavaišinti

Lengvai ir greitai pagaminama maskarponės ir rūkytos lašišos užkandėlė, kuri tiesiog negali nepavykti. Ji puikiai tiks ir pusryčiams, o gražiai patiekta gali papuošti vaišių stalą.

Maskarponės ir rūkytos lašišos užtepėlė
Maskarponės ir rūkytos lašišos užtepėlė
Maskarponės ir rūkytos lašišos užtepėlė
Maskarponės ir rūkytos lašišos užtepėlė
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Dec 27, 2021, 1:36 PM, atnaujinta Dec 28, 2022, 12:58 PM

Tad užsirašykite ar išsisaugokite šį receptą ir prisiminkite jį laukdami svečių ar norėdami nustebinti artimuosius.

Maskarponės ir rūkytos lašišos užtepėlė

Reikės:

  • 200 g maskarponės
  • 3–4 v. š. majonezo
  • 150 g rūkytos lašišos arba upėtakio
  • citrinpipirių
  • druskos
  • krapų

Kaip gaminti

Maskarponę gerai išplakite su majonezu. Lašišą ar upėtakį susmulkinkite (galima sutrinti trintuvu), įmaišykite į maskarponės ir majonezo masę, pagardinkite pagal skonį druska ir citrinpipiriais, smulkintais krapais.

Užtepėlė bus dar šventiškesnė, jei į ją įmaišysite 1–2 šaukštus ikrų.

Patiekite su mėgstama duonele ar skrebučiais.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.