Apie šefą, su šeima grįžusį iš Jungtinės Karalystės ir Vilniuje atidariusį restoraną, daugiau skaitykite čia.
Lašišos salotos
Reikės:
- 120 g lašišos filė
- 100 g gražgarsčių
- 50 g agurkų
- 50 g vyšninių pomidorų
- 30 g mėlynųjų svogūnų
- granato
- 1/4 citrinos
- druskos
- pipirų
- balzaminio acto
Lašišos filė apipilkite alyvuogių aliejumi, pagardinkite druska, pipirais ir įdėkite į iki 200 laipsnių įkaitintą orkaitę. Kepkite 10 minučių.
Į lėkštę dėkite gražgarstes, supjaustytus agurkus, vyšninius pomidorus ir svogūną. Papuoškite išlukštentu granatu.
Ant paruoštų salotų dėkite iškeptą lašišos filė, patiekite su gabalėliu citrinos, pagardinkite balzaminiu actu.