Salotos su kepta lašiša

Virtuvės šefas Dmitrijus Bliuminas su „Savaitgalio“ skaitytojais pasidalijo lašišos salotų receptu – išbandykite! 

Lašišos salotos
Lašišos salotos
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 4, 2022, 9:20 AM, atnaujinta Feb 28, 2023, 9:30 AM

Apie šefą, su šeima grįžusį iš Jungtinės Karalystės ir Vilniuje atidariusį restoraną, daugiau skaitykite čia.

Lašišos salotos

Reikės:

  • 120 g lašišos filė
  • 100 g gražgarsčių
  • 50 g agurkų
  • 50 g vyšninių pomidorų
  • 30 g mėlynųjų svogūnų
  • granato
  • 1/4 citrinos
  • druskos
  • pipirų
  • balzaminio acto

Lašišos filė apipilkite alyvuogių aliejumi, pagardinkite druska, pipirais ir įdėkite į iki 200 laipsnių įkaitintą orkaitę. Kepkite 10 minučių.

Į lėkštę dėkite gražgarstes, supjaustytus agurkus, vyšninius pomidorus ir svogūną. Papuoškite išlukštentu granatu.

Ant paruoštų salotų dėkite iškeptą lašišos filė, patiekite su gabalėliu citrinos, pagardinkite balzaminiu actu.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.