Kario sriuba su kalakutiena ir avinžirniais pagal Evelinos receptą

2022 m. kovo 21 d. 13:52
Evelina Švaikauskaitė, tinklaraščio „Itsmevelina“ autorė
Receptas
Kol už lango šalta, sriuba su šildančiais prieskoniais yra puikus pasirinkimas. Siūlau išmėginti šią kario sriubą. Ji netradicinė, bet mėgstantiems azijietiškus skonius patiks.
Daugiau nuotraukų (3)
Kario sriuba su kalakutiena ir avinžirniais
Reikės:
  • 250 g kalakutienos
  • 1 skardinės avinžirnių
  • 1 skardinės konservuotų smulkiai pjaustytų pomidorų
  • 1 skardinės kokosų pieno
  • 400 ml vandens
  • sultinio kubelio
  • 1 svogūno
  • 2 skiltelių česnako
  • 2 v. š. kario prieskonių
  • 2 a. š. aitriųjų paprikų dribsnių
  • kepintų anakardžių
  • petražolių
Kaip gaminti
Aliejuje pakepinkite smulkiai pjaustytą svogūną, įspauskite česnaką. Sudėkite kalakutieną ir viską apkepkite.
Sudėkite kario prieskonius, aitriųjų paprikų dribsnius ir viską gerai išmaišykite.
Sudėkite pomidorus ir vandenyje ištirpintą sultinio kubelį.
Supilkite kokosų pieną, sudėkite avinžirnius ir viską virkite apie 10 minučių.
Pagardinkite druska ir pipirais.
Patiekite su kepintais anakardžiais bei petražolėmis.
Skanaus!
sriubakaris^Instant
Rodyti daugiau žymių

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.