Varškės spurgos, kurioms bus sunku atsispirti

Ar yra tokių, kurie gali atsispirti varškės spurgytėms? Aš sunkiai. Ypač jeigu jos yra minkštos ir purios. 

 Varškės spurgos.<br> „Kviečiu į virtuvę“.
 Varškės spurgos.<br> „Kviečiu į virtuvę“.
Daugiau nuotraukų (1)

„Kviečiu į virtuvę“

Apr 20, 2022, 5:04 PM, atnaujinta Apr 20, 2022, 5:05 PM

Šios varškės spurgos yra skanios ir kitą dieną, nes išlieka minkštos, nesukietėja bestovėdamos. 

Iš normos iškepsite visą kalną spurgų.

Užtruksite apie 30 min.

Varškės spurgos

Reikės:

  • 500 g varškės;
  • 4 kiaušinių;
  • 150 g cukraus;
  • 1 a. š. vanilinio cukraus;
  • 350 g miltų;
  • 1 a. š. kepimo miltelių;
  • aliejaus virti;
  • miltelinio cukraus apibarstyti.

Kaip gaminti

Į varškę įmušame kiaušinius, suberiame cukrų ir vanilinį cukrų. Masę išmaišome. Įsijojame miltus ir kepimo miltelius. Išmaišome tešlą iki vientisos masės.

Gerai įkaitiname aliejų. 

Drėgnomis rankomis formuojame varškės kamuoliukus ir verdame aliejuje. Spurgytes išgriebiame, sudedame ant popierinio rankšluosčio, kad sugertų aliejaus perteklių. Apibarstome milteliniu cukrum.

„Kviečiu į virtuvę“

UAB „Lrytas“,
Gedimino 12A, LT-01103, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus webmaster@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2022 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.