Lengvos ir pavasariškos salotos pagal V. Kurpienę: receptas, kuris nenuvils

Šios salotos tinka prie mėsos, žuvies, omleto ar įvairių troškinių. Jas gardinkite aliejumi, jogurtu, grietine ar šilkinio tofu majonezu.

 V.Kurpienė dalijasi pavasariškų salotų receptu.<br> R.Rylaitės nuotr.
 V.Kurpienė dalijasi pavasariškų salotų receptu.<br> R.Rylaitės nuotr.
 Agurkų, ridikėlių ir baltojo ridiko salotos.<br>R.Rylaitės nuotr.
 Agurkų, ridikėlių ir baltojo ridiko salotos.<br>R.Rylaitės nuotr.
 D.Vaišnoraitės nuotr.
 D.Vaišnoraitės nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Vaida Kurpienė, dietistė lektorė

Apr 27, 2022, 8:28 AM, atnaujinta May 2, 2023, 11:03 AM

Agurkų, ridikėlių ir baltojo ridiko salotos

Reikės:

  • 150 g agurkų
  • 150 g ridikėlių
  • 150 g baltojo ridiko
  • 1 v. š. ypač tyro alyvuogių aliejaus
  • 1 a. š. lukštentų kanapių sėklų
  • žiupsnelio druskos

Visas daržoves supjaustome plonais griežinėliais ir sudedame į lėkštę. Pasūdome ir apšlakstome alyvuogių aliejumi.

Ant salotų užbarstome kanapių sėklų.

Skanaus!

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
REPORTERIS: G. Nausėda Seimo komisijos reikalauja įrodymų