Ungurio šašlykas: paruošti lengva, o rezultatas – puikus

Nekasdieninis, bet paprastas, lengvai paruošiamas ir skanus ungurio šašlykas.

 Ungurio šašlykas.<br> „Kristupo Krivicko BBQ užrašai“.
 Ungurio šašlykas.<br> „Kristupo Krivicko BBQ užrašai“.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 24, 2022, 12:25 PM, atnaujinta May 22, 2023, 10:13 AM

Receptu dalijasi „Kristupo Krivicko BBQ užrašai“.

Ungurio šašlykas

Reikės:

  • 800–900 g skrosto ungurio
  • alyvuogių aliejus
  • druskos
  • juodųjų pipirų

Kaip gaminti

Ungurį supjaustome 5 cm ilgio gabaliukais.

Pašlakstome alyvuogių aliejumi, įtriname druska, pipirais ir paliekame pasimarinuoti, kol įkais kepsninė.

Veriame ant iešmų ir dažnai vartydami kepame 180–200 laipsnių temperatūroje 10–15 minučių.

Patiekiame su duona ir daržovėmis.

Skanaus!

„Kristupo Krivicko BBQ užrašai“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.