Receptu dalijasi portalo lrytas.lt skaitytoja Milda.
Kepti įdaryti pievagrybiai su šonine
Reikės:
- 250 g pievagrybių
- 100 g sūrio (čederio ar fermentinio)
- 2–4 marinuotų agurkėlių
- plonai pjaustytos rūkytos šoninės
Kaip gaminti
Sūrį sutarkuojame, agurkėlius smulkiai sukapojame, sumaišome ir šia mase įdarome išvalytas pievagrybių kepurėles.
Apvyniojame šonine, persmeigiame mediniais pagaliukais (prieš tai juos išmirkome), sudedame ant tankių kepimo grotelių ir kepame virš nelabai karštų žarijų apie 10–15 min. arba kol apskrus.
Skanaus!
Šis receptas dalyvauja skaitytojų receptų konkurse. Kviečiame dalintis grilio patiekalų receptais ir laimėti prizus – net šeši konkurso dalyviai gaus po pakuotę nealkoholinio „Utenos“ alaus.
Ne tik dalyvaukite, bet ir balsuokite už patikusius receptus!
Receptus siųskite iki birželio 3 d.
Laimėtojus paskelbsime birželio 6 d.