Kepti įdaryti pievagrybiai su šonine: lengvai paruošiama užkandėlė ilgai ant stalo neužsigulės

Kepti įdaryti pievagrybiai su šonine – tikrai lengvai paruošiama, tačiau įspūdingai atrodanti ir labai gardi užkandėlė. Ji tikrai neužsigulės ant stalo, tad išbandykite!

 Kepti įdaryti pievagrybiai su šonine.
 Kepti įdaryti pievagrybiai su šonine.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2022-05-26 16:14, atnaujinta 2023-05-22 10:10

Receptu dalijasi portalo lrytas.lt skaitytoja Milda.

Kepti įdaryti pievagrybiai su šonine

Reikės:

  • 250 g pievagrybių
  • 100 g sūrio (čederio ar fermentinio)
  • 2–4 marinuotų agurkėlių 
  • plonai pjaustytos rūkytos šoninės 

Kaip gaminti

Sūrį sutarkuojame, agurkėlius smulkiai sukapojame, sumaišome ir šia mase įdarome išvalytas pievagrybių kepurėles. 

Apvyniojame šonine, persmeigiame mediniais pagaliukais (prieš tai juos išmirkome), sudedame ant tankių kepimo grotelių ir kepame virš nelabai karštų žarijų apie 10–15 min. arba kol apskrus.

Skanaus!

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.