Kepti įdaryti pievagrybiai su šonine: lengvai paruošiama užkandėlė ilgai ant stalo neužsigulės

Kepti įdaryti pievagrybiai su šonine – tikrai lengvai paruošiama, tačiau įspūdingai atrodanti ir labai gardi užkandėlė. Ji tikrai neužsigulės ant stalo, tad išbandykite!

 Kepti įdaryti pievagrybiai su šonine.
 Kepti įdaryti pievagrybiai su šonine.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 26, 2022, 4:14 PM

Receptu dalijasi portalo lrytas.lt skaitytoja Milda.

Kepti įdaryti pievagrybiai su šonine

Reikės:

  • 250 g pievagrybių
  • 100 g sūrio (čederio ar fermentinio)
  • 2–4 marinuotų agurkėlių 
  • plonai pjaustytos rūkytos šoninės 

Kaip gaminti

Sūrį sutarkuojame, agurkėlius smulkiai sukapojame, sumaišome ir šia mase įdarome išvalytas pievagrybių kepurėles. 

Apvyniojame šonine, persmeigiame mediniais pagaliukais (prieš tai juos išmirkome), sudedame ant tankių kepimo grotelių ir kepame virš nelabai karštų žarijų apie 10–15 min. arba kol apskrus.

Skanaus!

Šis receptas dalyvauja skaitytojų receptų konkurse. Kviečiame dalintis grilio patiekalų receptais ir laimėti prizus – net šeši konkurso dalyviai gaus po pakuotę nealkoholinio „Utenos“ alaus.

Ne tik dalyvaukite, bet ir balsuokite už patikusius receptus!

Receptus siųskite iki birželio 3 d.

Laimėtojus paskelbsime birželio 6 d.

UAB „Lrytas“,
Gedimino 12A, LT-01103, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus webmaster@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2022 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.