Rūkyti unguriukai: delikatesas, kuriam neliks abejingų

Išbandykite rūkytų unguriukų receptą – šiam delikatesui neliks abejingų.

 Rūkyti unguriukai.<br> „Kristupo Krivicko BBQ užrašai“.
 Rūkyti unguriukai.<br> „Kristupo Krivicko BBQ užrašai“.
 Rūkyti unguriukai.<br> „Kristupo Krivicko BBQ užrašai“.
 Rūkyti unguriukai.<br> „Kristupo Krivicko BBQ užrašai“.
 Rūkyti unguriukai.<br> „Kristupo Krivicko BBQ užrašai“.
 Rūkyti unguriukai.<br> „Kristupo Krivicko BBQ užrašai“.
 Rūkyti unguriukai.<br> „Kristupo Krivicko BBQ užrašai“.
 Rūkyti unguriukai.<br> „Kristupo Krivicko BBQ užrašai“.
 Rūkyti unguriukai.<br> „Kristupo Krivicko BBQ užrašai“.
 Rūkyti unguriukai.<br> „Kristupo Krivicko BBQ užrašai“.
Daugiau nuotraukų (5)

„Kristupo Krivicko BBQ užrašai“

May 31, 2022, 9:08 AM, atnaujinta May 29, 2023, 10:34 AM

KK sūrymui reikės:

  • 5l vandens
  • 250 g druskos
  • 150 g cukraus
  • 5 česnako skiltelių
  • juodųjų ir kvapniųjų pipirų žirneliais
  • lauro lapų

Užvirinti vandenį. Ištirpinti druską, cukrų. Suberti prieskonius. Česnakus stambiai supjaustyti ir sudėti, kai vanduo atšals.

150–200 g skrostus unguriukus merkiame į sūrymą 8 valandoms.

Traukiam, kabinam ir valandą leidžiam apdžiūti.

Rūkome 70-80 laipsnių temperatūroje apie 1,5 valandos vieną kartą apverčiant.

Valgome kitą dieną.

Skanaus!

„Kristupo Krivicko BBQ užrašai“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.