Obuolių sultyse marinuoti šašlykai: senas geras receptas, kuris dar niekad nenuvylė

Šašlykų receptų niekada nebus per daug, tad dalijamės mūsų skaitytojos Laimos receptu, kuris jos namuose prigijo prieš daug metų ir, pasak jos, dar niekad nenuvylė – šašlykai būna minkštutėliai ir sultingi.

 Šašlykai.
 Šašlykai.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 3, 2022, 2:22 PM

Obuolių sultyse marinuoti šašlykai

Reikės:

  • 2 kg kiaulienos sprandinės
  • 2 svogūnų
  • po šaukštelį maltų kmynų, saldžiųjų paprikų miltelių,
  • kelių lauro lapelių
  • druskos ir juodųjų pipirų
  • 2 stiklinių naminių obuolių sulčių

Kaip gaminti

Supjaustykite mėsą gabaliukais. Svogūnus sutarkuokite, dėkite ant mėsos, berkite prieskonių, viską išmaišykite, mėsą išmasažuokite ir užpilkite obuolių sultimis. Užmaišykite, uždenkite, dėkite į šaldytuvą ir marinuokite per naktį.

Kitą dieną galima kepti.

„Skanaus!“, – palinkėjo Laima. 

Šis receptas dalyvauja skaitytojų receptų konkurse. Kviečiame dalintis grilio patiekalų receptais ir laimėti prizus – net šeši konkurso dalyviai gaus po pakuotę nealkoholinio „Utenos“ alaus.

Ne tik dalyvaukite, bet ir balsuokite už patikusius receptus!

Receptus siųskite iki birželio 3 d.

Laimėtojus paskelbsime birželio 6 d.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.