Lengvai paruošiami agurkai „Kareivėliai“: receptas, kuriuo verta dalintis

Man patinka vasaros skoniais pasirūpinti žiemai. Tai dar viena idėja, kuri, tikiuosi, patiks ir jums. Taip agurkus ruošiu pirmą kartą, bet esu jų valgiusi anksčiau. Patiko, todėl ir recepto paprašiau. 

 Agurkai „Kareivėliai“.<br> „Kviečiu į virtuvę“.
 Agurkai „Kareivėliai“.<br> „Kviečiu į virtuvę“.
Daugiau nuotraukų (1)

„Kviečiu į virtuvę“

Aug 30, 2022, 10:42 AM, atnaujinta Aug 28, 2023, 2:18 PM

Viliuosi, kad patiks ir šeimai, ir jums.

Iš nurodytų produktų normos išeina maždaug septyni 0,7 l stiklainiai.

Agurkai „Kareivėliai“

Reikės:

  • 4 kg agurkų;
  • 1 st. cukraus;
  • 100 g druskos;
  • 1 st. aliejaus;
  • 1 st. acto;
  • 2 v. š. smulkintų česnakų;
  • 1 a. š. aitriųjų paprikų dribsnių.

Kaip gaminti 

Agurkus nuplauname, nupjaustome galiukus, perpjauname išilgai į 4 dalis ir sudedame į dubenį. 

Ant agurkų supilame likusius produktus ir gerai išmaišome.

Paliekame pastovėti šaltai 4–6 val. 
  
Agurkus sudedame į stiklainius.

Užpilame skysčiu, kuriame jie stovėjo, užsukame stiklainius ir dedame šaltai.
  
„Kviečiu į virtuvę“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.