Grikių košė su pievagrybiais tiks ir pusryčiams, ir vakarienei

Ši grikių košė man puikiai tiktų ir pusryčių stalui, bet dabar mėgaujuosi ja valgydama vėlyvą vakarienę. Greita, maistinga ir skanu.

 Grikių košė su pievagrybiais.<br> „Kviečiu į virtuvę“.
 Grikių košė su pievagrybiais.<br> „Kviečiu į virtuvę“.
Daugiau nuotraukų (1)

„Kviečiu į virtuvę“

Sep 15, 2022, 8:22 AM, atnaujinta Sep 13, 2023, 9:06 AM

O jūs mėgstate košes?

Grikių košė su pievagrybiais

Porcijos 2. Užtruksite apie 30 min.

Reikės:

  • 100 g grikių;
  • 200 g pievagrybių;
  • 1 morkos;
  • 1 svogūno;
  • 1 poro;
  • šlakelio aliejaus;
  • žiupsnio druskos;
  • žiupsnio juodųjų pipirų;
  • saujelės smulkintų žalumynų.

Kaip gaminti

Grikius išverdame. Daržoves nulupame ir nuplauname. Morką supjaustome griežinėliais, porą ir svogūną – pusžiedžiais, pievagrybius riekelėmis. 

Keptuvėje įkaitiname aliejų. Suberiame daržoves ir pakepiname, kol šios suminkštės. Suberiame
pievagrybius. Pakaitiname keletą minučių. Pagardiname druska ir pipirais. 

Suberiame išvirtus grikius ir smulkintus žalumynus. Gerai išmaišome.

„Kviečiu į virtuvę“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.