Kai savaitgalį norisi greitai ir sočiai – „Lidl“ rekomenduoja kreminius makaronus su gardžiu padažu vos per 15 minučių!

Šylant orams, norisi kuo daugiau laiko leisti lauke ir mėgautis bundančia gamta. Tad ilgai ir nuobodžiai gaminti nei pusryčių, nei vakarienės tikrai nevilioja. Ieškantiems greitų ir sočių patiekalų receptų padės kiekvieną savaitę atsinaujinantys „Lidl superšeštadienio“ pasiūlymai. Šįkart ypač mažomis kainomis džiugins kiaulienos kumpis, grietinėlė ir pievagrybiai. Iš šių produktų visai šeimai galėsite pagaminti kreminius makaronus su gardžiu padažu.

Savaitgalio superreceptas: kreminiai makaronai su mėsos ir grybų padažu.
Savaitgalio superreceptas: kreminiai makaronai su mėsos ir grybų padažu.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 24, 2023, 9:00 AM

„Lidl superšeštadienio“ pasiūlymai visuomet stebina kokybiškų ir piniginei draugiškų produktų gausa. Tad jums tereiks atsipalaiduoti ir mėgautis maloniu gamybos procesu. Šį šeštadienį „Lidl“ parduotuvėse visoje Lietuvoje pirkėjai galės įsigyti šviežio kiaulienos kumpio už puikią kainą – kilogramas mėsos kainuos tik 3,33 Eur. Telefone aktyvavę „Lidl Plus“ kuponą, už „Pilos“ grietinėlės pakuotę (500 ml) sumokėsite 0,79 Eur, o 400 g lietuviškų pievagrybių kainuos tik 0,99 Eur.

Savaitgalio superreceptas: kreminiai makaronai su mėsos ir grybų padažu

Visi trys, ypatingomis kainomis džiuginantys ingredientai – vieni universaliausių. Juos nesunkiai pritaikysite savo mėgstamiems receptams, galėsite pasigaminti tiek greitus kepsnelius, tiek šildantį troškinį. Šiam savaitgaliui „Lidl“ ekspertai siūlo išbandyti greitą, gardžią ir pigią pietų ar vakarienės idėją: makaronus su grietinėlės, kiaulienos ir pievagrybių padažu. Šį gardų bei sotų patiekalą visai šeimai paruošite vos per kelioliką minučių, o pagrindinius ingredientus įsigysite vos už 5,11 Eur. Tad neabejojame, kad norėsite šį receptą kartoti.

Jums reikės:

  • 400 g kiaulienos kumpio
  • 300 ml „Pilos“ grietinėlės
  • 350 g „Fettuccine“ makaronų
  • 300 g pievagrybių
  • 50 g „Pilos“ sviesto
  • 200 g šparaginių pupelių
  • 1 v. š. alyvuogių aliejaus
  • 1 vnt. svogūno
  • Druskos pipirų pagal skonį
  • Baziliko lapelių papuošimui

Keptuvėje ant vidutinės ugnies įkaitinkite sviestą ir aliejų. Pirmiausia dėkite kepti smulkiomis juostelėmis supjaustytą kiaulieną. Tuo pačiu metu puode, pasūdytame vandenyje, pradėkite virti makaronus. Kai mėsa keptuvėje suminkštės, dėkite kepti smulkiai supjaustytą svogūną, pupeles, vėliau sudėkite nuplautus ir supjaustytus pievagrybius. Viską pagardinkite druska ir pipirais. Maišydami visus ingredientus, kepkite juos apie penkias minutes, kol viskas lengvai apskrus.

Apkepinę mėsą ir daržoves, į masę įpilkite grietinėlės. Jei norisi skystesnio padažo, galite įpilti dar šlakelį vandens. Sumažinkite kaitrą ir viską palikite troškintis dar penkioms minutėms. Galiausiai į keptuvę, šalia padažo, sudėkite išvirtus makaronus ir viską sumaišykite.

Pagamintą patiekalą papuoškite baziliko lapeliais. Tik 15 minučių ir iš „Lidl superšeštadienio“ pasiūlymų paruošite kreminius makaronus. Skanaus!

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.