Medaus ir garstyčių padažas – tiesiog tobulas: užsirašykite šį receptą

Salotų sezonui artėjant – naminio medaus ir garstyčių padažo receptas. Jis lengvas, saldus ir kreminis, todėl jį galima naudoti beveik bet kokioms salotoms – tiek daržovių, tiek su mėsa ar kepta žuvimi.

 Medaus ir garstyčių padažas.<br> 123rf nuotr.
 Medaus ir garstyčių padažas.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 26, 2023, 12:54 PM

Greitai ir paprastai pagaminamas – užtruksite tik kelias minutes ir būsite sužavėti gero skonio.

Puiku yra tai, kad galite jį pagaminti iš anksto ir laikyti šaldytuve – tiesą sakant, gaminkite iškart iš dvigubos produktų normos, nes šaldytuve jis gali stovėti savaitę, o jūs per tą laiką tikrai rasite ką juo pagardinti.

Medaus ir garstyčių padažas

Reikės:

  • trečdalio puodelio Dižono garstyčių
  • 1–2 šaukštų medaus
  • 2 šaukštų majonezo
  • 1 arbatinio šaukštelio citrinos sulčių

Kaip gaminti

Viską gerai išmaišykite ir supilkite į stiklainį.

Dėkite ant salotų, valgykite su kepta mėsa ar žuvimi, gardinkite sumuštinius.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.