Bolivinių balandų košė: pradėkite dieną sveikai, lengvai ir gardžiai

Jeigu avižinių dribsnių košė atsibodo ar norite paįvairinti racioną, išbandykite bolivinių balandų košę.

 Bolivinių balandų košė.<br> 123rf nuotr.
 Bolivinių balandų košė.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 28, 2023, 9:13 AM

Su kokosų pienu ir šviežiomis uogomis tai yra daug baltymų turintys pusryčiai – pradėkite dieną gardžiai ir sveikai!

Bolivinių balandų košė

Reikės:

  • 120 g bolivinių balandų kruopų
  • 370 ml kokosų pieno
  • šviežių uogų – šilauogių, braškių, bananų
  • riešutų (nebūtina) 
  • medaus pagal skonį (nebūtina)

Kaip gaminti 

Bolvinių balandų kruopas perplaukite šiltu vandeniu, suberkite į nedidelį puodą, užpilkite pienu ir užvirkite.

Sumažinkite kaitrą ir virkite kartais pamaišydami apie 15 minučių.

Įmaišykite medų ir patiekite su šviežiomis uogomis, riešutais ar kitais mėgstamais pagardais.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.